gönderen furkan066 » Çrş Mar 10, 2010 4:09 pm
Dün yeni bi muhabbet kuşu aldım diğer kuşuma eş olması için..Ordaki kuşlar pek hoşuma gitmedi yani solgun ve yıpranmıs görünüyorlardı..Ama benim aldığım gercekten daha iyiydi diğerlerine göre. Aldım eve getirdim.. hiç kımıldamadı kafesin dibinde öylece duruyordu üstüne gitmedim alışması için.. ama kaşınma sorunu oLdu. çok kaşınıyordu. yıkadık.. biraz zoraki oldu ama incitmeden ve korkutmadan yıkamayı becerdik sonunda.Şimdi kaşınma sorunu yok.. soRduğuma göre 4 ayLıkmış. Ve arada sırada esniyor.. kafasını arkaya gömüp uyukLuyor .. gündüz de uyumaya calısması, esnemesi normal mi acaba? bir de o başının üstündeki cizgiler cok belli belirsiz ama gözündeki beyaz bölüm görünmüyor yani tamamen siyah.. 4 ayLık oldugundan emin olabilir miyim? Gagasının üstü de yeni yeni olgunlasmaya baslıyor gibi ama o kafasının üstündeki çizgilerin olmayışı icimde bi merak uyandırdı doğrusu. Şimdi yavaş yavaş öğreniyor kafesin içinde hareket etmeye başladı.. bugün 2. günü.. eğitime bugünden başlamalı mıyım yoksa onu biraz daha rahat mı bırakayım? Neler önerirsiniz.. Yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler şimdiden..